Un nou modul de curs sambata

Cercetarile reprezentantilor Cambridge in Romania ne arata ca certificatele obtinute in urma sustinerii acestor examene ce atesta nivelul de cunostinte detinute de copii sunt cele mai recunoscute si sunt solicitate sau acceptate in situatii diverse: accesul in clase bilingve din clasa a V-a sau la liceu, echivalarea probei lingvistice la bacalaureat, accesul la diverse universitati din tara si strainatate. In acest sens venim in sprijinul celor interesati sa obtina un astfel de certificat, organizand pregatirea si examinarea copiilor dvs. pana la sfarsitul acestui an scolar.

Ce ne recomanda?

  • 96,93% dintre studentii care au mai sustinut examenele Cambridge YLE cu English Kids Academy au obtinut 4 si 5 steme din 5 posibile la proba de “Speaking”
  • 74,14% dintre copiii care au sustinut examenul KET (Key English Test) au obtinut calificativele “Pass with merit” si “Pass with distinction”
  • 81,48% dintre studentii care sustinut examenul PET (Preliminary English Test) au obtinut calificativele “Pass with merit” si “Pass with distinction”
  • 100% dintre ei au promovat aceste examene

Pentru mai multe informatii si inscriere va stam cu placere la dispozitie la telefon 0723 900 204 sau pe email la englezapentrucopii@ih.ro.