Tabere in Anglia

Tabere in strainatate Desigur ca pentru multi parinti costurile unui program de vara in strainatate ridica intrebarea legata de eficienta unui astfel de program. Experienta propriilor copii si marturiile celorlalti parinti care au beneficiat de tabere in Marea Britanie ne indreptatesc sa va asiguram de urmatoarele avantaje unice:

  • Ii ajuta pe copii sa se integreze intr-un mediu multicultural, acum si mai tarziu. Nu veti gasi niciunde, nici macar cu ocazia vacantelor petrecute in familie, un cadru mai autentic pentru exersarea abilitatilor de comunicare (intr-o limba straina), a abilitatilor sociale si de relationare cu alte persoane, tinand cont de backround-ul cultural si national al fiecaruia.
  • Copiii pot experimenta un nou cadru de invatare, acesta fiind de multe ori primul contact in directia aplicarii pentru continuarea studiilor in strainatate.
  • Varietatea si complexitatea cursurilor si activitatilor ii va surprinde placut pe copii, acestia beneficiind de baze materiale exceptionale chiar in incinta unor renumite colegii sau universitati.
  • Cursurile de limba engleza sunt sustinute de catre profesori cu calificari international pentru predarea limbii engleze, calitatea acestor programe fiind recunoscuta de British Council prin inspectiile efectuate periodic.

Toate acestea se pot intampla avand un feedback permanent din partea reprezentantului nostru, insotitorul grupului de copii, lasand totodata acestora sentimentul de relaxare si independenta.

Vezi aici Oferta tabara UK 2018

Share the British Experience with English Kids Academy!

solicita-informatii-tabere

Galerie Tabere 2008,2009,2010 -> Salisbury2011,2012 -> Tavistock