Tabere de engleza cu profesori englezi nativi in Romania

TABĂRA DE VARA 2019

ENGLISH KIDS ACADEMY

 

“A trecut o săptămână în care EKA prin intermediul unor organizatori și profesori deosebiți au oferit minunaților noștri copii o adevărată aventură a cunoasterii în mijlocul naturii și provocări irezistibile. Am avut posibilitatea să fim pas cu pas alături de ei datorită modalității de comunicare extraordinare pe grupul WhatsApp. Mulțumim pentru tot. Ne revedem cu siguranță la anul, Back To The Next EKA Summer Camp!!!” Raluca

“Thea mi-a mărturisit că ar mai vrea să rămână! Eu vă mărturisesc că este cea mai frumoasă și mai bine organizată tabără (și am experiența multora!)! De fapt, exact așa cum este întregul dvs proiect, perfect pentru copiii care își doresc să învețe cu drag o limbă străină și pentru părinții care vor să-și știe copiii pe mâini bune! Vă multumim din suflet, la finalul celui de-al patrulea an de colaborare!” Andreea T

“Tabăra de vară EKA a fost o îmbinare perfectă de învățare a limbii engleze cu dezvoltare personală, distracție, prietenii noi, aventură și o cură de natură și frumos. Copilul s-a simțit minunat în această săptămână și a vorbit continuu despre profesorii care i-au îndrumat. Mulțumim pentru ca ne-ați oferit posibilitatea să trimitem copiii într-o minivacanță organizată perfect. Abia așteptăm anul următor!”

Mânați de aceste cuvinte frumoase și mai ales evadând cu gândul la zilele lungi și luminoase de vară smile emoticon, am pregătit oferta de tabere pentru vara lui 2019.

Dacă vă întrebați de ce (încă) o tabără, iată 5 argumente care vă pot convinge, pentru că în taberele English Kids Academy predăm #maimultdecatengleza:

1. Copilul va învăța să facă față diversității: diversitate de copii cu care va conlocui 6 zile (fiecare cu talentele și personalitățile sale), diversitate culturală oferită prin prezența profesorilor britanici, dar mai ales diversitate de activități care poate contribui chiar la descoperirea unor zone de talent și care îi va marca pozitiv experiențele de învățare care vor urma taberei. În plus, va învăța să fie adaptabil, să-i accepte pe ceilalți și să fie deschis la experiențe noi.

2. Copiii învață să comunice mai bine, chiar în limba engleză. În strânsă legătură cu adaptabilitatea se întâmplă și comunicarea într-un mod plăcut, distractiv și eficient. Dincolo de noțiunile nou învățate, cel mai mare câștig al copiilor care merg într-o tabără în limbi străine este încrederea că pot vorbi acea limbă într-un cadru autentic.

3. Copilul va petrece timpul în aer liber învățând și jucându-se, departe de televizor, telefoane și tablete. Nu știu câți copii mai sunt care își petrec vacanțele desculți pe ulițele bunicilor, uitând câte o zi întreagă de televizor sau de internet. Și totuși, se poate să le arătăm celor mici că timpul poate fi ocupat cu jocuri și activități care presupun să socializam, să ne distrăm și să parcăm tehnologia pentru o săptămână. În plus, mișcarea și activitățile în aer liber le oferă o adevărată cură de sănătate cu care se întâlnesc din ce în ce mai rar în oraș.

4. Stima de sine și încrederea în forțele lui vor crește. Aflându-se departe de grija și influența părinților și bunicilor, copilul va afla despre el că se poate descurca și singur în anumite contexte (să se hrănească, să aibă grijă de lucrurile sale, chiar să ia singur anumite decizii). Toate acestea se vor întâmpla în condiții de siguranță asigurate de 10 adulți cu experiență de tabere la un număr de 56 copii (inclusiv asistent medical prezent în tabără permanent).

5. Copiii își dezvoltă creativitatea. Taberele îi stimulează pe copii să privească lumea cu imaginaţie. Munca în echipă, diferite ateliere artistice sau de scriere creativă, muzică, talent show, sau jocuri de rol, toate aceste oportunităţi îi ajută pe copii să-şi dezvolte capacităţile creative. Ieșind din mediul lor obişnuit și fiind expuşi la teme diverse, copiii îşi dezvoltă gândirea creativă.

Vara lui 2019 aduce pentru copiii din English Kids Academy cu vârsta mai mare de 9 ani, programe unice în România și Marea Britanie. În continuare vă rugăm să găsiți toate informațiile necesare înscrierii, prioritate având membrii asociației.

Pentru vara lui 2019, EKA vă propune o tabără deosebită de limbă engleză cu profesori vorbitori nativi la Poiana Mărului (Zărnești).

Pentru că an de an, pe lângă limba engleză, dorim să le asigurăm copiilor și un nivel de cunoștințe de cultură generală care să îi ajute să devină niște adulți mai frumosi, mai bogați intelectual și sufletește și mai optimiști, tema acestui an este Summer School of Magic. O săptămână în care cuvintele magice chiar funcționează! Imaginația va fi prietenul nostru de nădejde, cu ajutorul căruia vom descoperi tărâmuri, tradiții, obiecte și viețuitoare demult uitate, sau vom crea noi înșine o lume nouă. Orice e posibil când e vorba de magie!

Astfel, într-un cadru natural deosebit, în inima pădurii, copiii vor îmbina 15 lectii interactive de limba engleză cu activități menite să le dezvolte creativitatea și abilitatile de prezentare si de interactiune cu alti copii. Programul copiilor este unul intens, foarte atent organizat și coordonat, iar siguranța lor este o prioritate asigurată de 10 adulți pe fiecare serie (inclusiv un asistent medical 24h din 24). Șase zile fără telefoane, televizoare sau orice altă formă de “gadget”, se vor traduce într-o experiență socială și educațională excepțională.

Model de program propus (acesta poate suferi diferite modificări în funcție de condițiile meteo sau de răspunsul copiilor la activitățile propuse):

Orar DUMINICĂ LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ
Say the magic words! Is this magic or science? Magical sports day! Beauties and Beasts – are these mythical animals? A day in the life of a … wizard (or not?
9.00 Mic dejun Mic dejun Mic Dejun Mic Dejun Mic Dejun Mic dejun
9.30 Lecția 1 & Lecția 2 Lecția 4 & Lecția 5 & Lectia 6 Lecția 7 & Lecția 8 Excursie la Bear Sanctuary Lecția 13 & Lecția 14 Împachetarea bagajelor
11.30 Activități sociale și practice pe tema zilei Drumeție Activități practice pe tema zilei Decernarea diplomelor
13.30 PLECAREA DIN BUCUREȘTI Masa de prânz Masa de prânz Masa de prânz Masa de prânz Masa de prânz APROX 12.00 PLECAREA CĂTRE BUCUREȘTI
14.00 Siesta, conversații cu părinții Siesta, conversații cu părinții Siesta, conversații cu părinții Siesta, conversații cu părinții Siesta, conversații cu părinții
15.00 Lecția 3 Excursie la Moara cu apa de la Ohaba & Mănăstirea rupestră Șinca Veche Lecție 9 Lecția 10 & Lecția 11 & Lecția 12 Lecția 15
16.30 The magic story Activități sportive Activități în aer liber
18.00 Sosirea în tabără Sosirea în București
19.00 Cina Cina Cina Cina Cina Cina
19.30 Test de plasare în grupa/Quiz night and disco Jocuri de echipă în aer liber pe tema zilei Movie night Activități în aer liber EKA’s Got Talent Magic Casino Nignt
22.00 Stingerea Stingerea Stingerea Stingerea Stingerea Stingerea

 


Perioade și număr de locuri disponibile:

– 30 iunie – 6 iulie 2019 (6 nopți), 56 locuri pentru copii cu vârsta de 10 – 11 ani (cls IV – V);

– 7 – 13 iulie 2019 (6 nopți), 56 locuri pentru copii cu vârsta de) 9 – 10 ani (cls III – IV);

– 14 – 20 iulie 2019 (6 nopți), 56 locuri pentru copii cu vârsta de 11 – 12 ani (cls V – VI);

– 21 – 27 iulie 2019 (6 nopți), 56 locuri pentru copii cu vârsta de 12-14 ani (cls VI–VII-VIII).

Se ia în considerare vârsta în ani împliniți la momentul intrării în tabără. Tabara NU se adresează copiilor care nu vor avea la data taberei 9 ani împliniți!

 

solicita-informatii-tabere

Galerie Tabere 2005 -> Straja2006 -> Lepsa2011 -> Cisnadioara2012 -> Bughea2013 -> Moieciu2014 -> Moieciu2015 -> Podu Dambovitei2016 -> Podu Dambovitei2017 -> Bran