Tabere de engleză cu profesori nativi în România

 

Dacă vă întrebați de ce (încă) o tabără, iată 5 argumente care vă pot convinge, pentru că în taberele English Kids Academy predăm #maimultdecatengleza:

  1. Copilul va învăța să facă față diversității: diversitate de copii cu care va conlocui 6 zile (fiecare cu talentele și personalitățile sale), diversitate culturală oferită prin prezența profesorilor britanici, dar mai ales diversitate de activități care poate contribui chiar la descoperirea unor zone de talent și care îi va marca pozitiv experiențele de învățare care vor urma taberei. În plus, va învăța să fie adaptabil, să-i accepte pe ceilalți și să fie deschis la experiențe noi.
  2. Copiii învață să comunice mai bine, chiar în limba engleză. În strânsă legătură cu adaptabilitatea se întâmplă și comunicarea într-un mod plăcut, distractiv și eficient. Dincolo de noțiunile nou învățate, cel mai mare câștig al copiilor care merg într-o tabără în limbi străine este încrederea că pot vorbi acea limbă într-un cadru autentic.
  3. Copilul va petrece timpul în aer liber învățând și jucându-se, departe de televizor, telefoane și tablete. Nu știu câți copii mai sunt care își petrec vacanțele desculți pe ulițele bunicilor, uitând câte o zi întreagă de televizor sau de internet. Și totuși, se poate să le arătăm celor mici că timpul poate fi ocupat cu jocuri și activități care presupun să socializam, să ne distrăm și să parcăm tehnologia pentru o săptămână. În plus, mișcarea și activitățile în aer liber le oferă o adevărată cură de sănătate cu care se întâlnesc din ce în ce mai rar în oraș.
  4. Stima de sine și încrederea în forțele lui vor crește. Aflându-se departe de grija și influența părinților și bunicilor, copilul va afla despre el că se poate descurca și singur în anumite contexte (să se hrănească, să aibă grijă de lucrurile sale, chiar să ia singur anumite decizii). Toate acestea se vor întâmpla în condiții de siguranță asigurate de 10 adulți cu experiență de tabere la un număr de 56 copii (inclusiv asistent medical prezent în tabără permanent).
  5. Copiii își dezvoltă creativitatea. Taberele îi stimulează pe copii să privească lumea cu imaginaţie. Munca în echipă, diferite ateliere artistice sau de scriere creativă, muzică, talent show, sau jocuri de rol, toate aceste oportunităţi îi ajută pe copii să-şi dezvolte capacităţile creative. Ieșind din mediul lor obişnuit și fiind expuşi la teme diverse, copiii îşi dezvoltă gândirea creativă.

Vara lui 2019 aduce pentru copiii din English Kids Academy cu vârsta mai mare de 9 ani, programe unice în România și Marea Britanie. În continuare vă rugăm să găsiți toate informațiile necesare înscrierii, prioritate având membrii asociației.

Pentru vara lui 2019, EKA vă propune o tabără deosebită de limbă engleză cu profesori vorbitori nativi la Poiana Mărului (Zărnești).

Pentru că an de an, pe lângă limba engleză, dorim să le asigurăm copiilor și un nivel de cunoștințe de cultură generală care să îi ajute să devină niște adulți mai frumosi, mai bogați intelectual și sufletește și mai optimiști, tema acestui an este Summer School of Magic. O săptămână în care cuvintele magice chiar funcționează! Imaginația va fi prietenul nostru de nădejde, cu ajutorul căruia vom descoperi tărâmuri, tradiții, obiecte și viețuitoare demult uitate, sau vom crea noi înșine o lume nouă. Orice e posibil când e vorba de magie!

Astfel, într-un cadru natural deosebit, în inima pădurii, copiii vor îmbina 15 lectii interactive de limba engleză cu activități menite să le dezvolte creativitatea și abilitatile de prezentare si de interactiune cu alti copii. Programul copiilor este unul intens, foarte atent organizat și coordonat, iar siguranța lor este o prioritate asigurată de 10 adulți pe fiecare serie (inclusiv un asistent medical 24h din 24). Șase zile fără telefoane, televizoare sau orice altă formă de “gadget”, se vor traduce într-o experiență socială și educațională excepțională.

Mai multe detalii aici