Tabara pentru copii si adolescenti la Oxford

Tabara in Anglia, la Oxford, pentru copii cu varsta intre 12 si 17 ani, in perioada 30 iulie – 13 august 2014 (14 zile) si 3 locuri disponibile in perioada 9 – 23 iulie 2013

Oxford – un centru educational unanim recunoscut care pe perioada verii se transforma intr-un mediu prietenos, dinamic dar mai ales eficient pentru tinerii care doresc sa-si perfectioneze limba engleza, la ea acasa.

pic4Situat in incinta St. Edward’s College, INTERNATIONAL HOUSE Oxford asigura vara de vara o experienta de neuitat studentilor din peste 15 tari.

Printre facilitatile locatiei, mentionam: sali de curs dotate modern, teren de tenis pentru orice tip de vreme, mai multe terenuri de fotbal, sala de sport acoperita, piscina.

Cazarea copiilor se va efectua separat baieti de fete, in case cu acces securizat.

Pentru vara 2014, studentii pot opta pentru 2 variante de program:

English Plus  – 6 ore de engleza in plus pe saptamana, in afara celor 15 ore pe saptamana incluse in programul standard

English Active – 6 ore pe saptamana de activitati cu profesori experimentati, la alegere intre: fotbal, golf, tenis, baschet, teatru, fotografie digitala si dans.

Minim doua excursii pe saptamana sunt asigurate in costul taberei: Londra, Bath si Greenwich, Shakespeare’s Stratford, Warwick Castle sau Oxford City Center.

Costul taberei este de 2030 GBP + cval bilet de avion (aprox. 350 euro) + aprox 150 GBP bani de buzunar. In cazul copiilor neinsotiti de un adult (grup mai mic de 7 copii), se achita o taxa de 60 GBP/copil.

solicita-informatii-tabere