Tabara FUTURE LEADERS

FUTURE LEADERS 2019

ENGLISH TEENS ACADEMY

English Teens Academy este divizia de cursuri pentru liceeni a celei mai prestigioase scoli de limbă engleză de afaceri, International House.

International House este o scoală cu tradiție de 65 ani in lume, iar în ultimii 15 ani în Romania, în domeniul cursurilor pentru copii și adolescenți a implementat cu succes atât cursuri extensive, cât și programe speciale pe perioada verii, tabere în Romania și în Anglia.

 

Pentru primavara lui 2019, ETA vă propune o tabără deosebită de dezvoltare personală în limbă engleză cu profesori vorbitori nativi la Brasov.

An de an, pe lângă limba engleză, dorim să le asigurăm adolescenților și un nivel de cunoștințe de cultură generală și abilități de viată care să îi ajute să devină niște adulți mai frumoși, mai bogați intelectual și sufletește și mai optimiști.

 

Într-un cadru natural deosebit, tinerii vor avea ocazia să cunoască diferite aspecte ale lumii profesionale, programul ajutându-i  pe studenți să își dezvolte abilități de critical thinking, problem-solving, teamworking and making a presentation, toate astea într-un mediu care să le stimuleze în permanență creativitatea și spiritul inovator.

Proiectul este astfel conceput să stimuleze potențialul fiecărui participant oferindu-le acestora oportunitatea de a dezvolta  abilități utile pentru viitorul lor, abilități care vor sta la baza cerințelor programelor universitare și, nu în ultimul rând,  a angajatorilor.

 

Obiectivul programului nu este dezvoltarea limbii engleze însă el se desfasoară în limba engleză fiind condus de profesori vorbitori nativi, tinerii având astfel ocazia să culeagă roadele expunerii și folosirii acestei limbi într-un mediu autentic.

 

Pe parcursul săptămânii, tinerii vor:

 

 • Discuta despre modul în care să îți alegi o carieră gândindu-ne la proverbul chinezesc: You choose a job that you like and you’ll never have to work a day in your life
 • Învăța despre oameni de afaceri de succes, ghidați de mottoul: The only place where success comes before work is in the dictionary Vidal Sasson
 • Afla despre ce înseamnă mult vehiculatul concept de Leadership și care sunt calitătile unui bun lider. Ne vom întreba ce calități se reflectă în citatul: „We all work together as a team. And that means you do everything I say” J.
 • Afla despre impactul unui serviciu cu o componentă ridicată de Customer Care
 • Discuta despre rolul unui manager – ce ar trebui sau nu ar trebui acesta să facă. Vor afla despre faptul că: “Management is tasks. Management is discipline. But management is also people” (Peter Drucker), discutând despre trei stiluri diferite de management.
 • Experimenta care sunt ingredientele necesare formării unei echipe de succes. We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other
 • Analiza ce face ca o idee să fie considerată nouă, inovativă, genială. “All great ideas are controversial, or have been at one time” George Seldes. Vor discuta despre inovație și rolul acesteia în viața de zi cu zi și în lumea de mâine.
 • Învăța despre Marketing și Brands și ce înseamnă conceptele de Marketing Mix și Campanie de marketing „Products are made in the factory but brands are created in the mind”.
 • Discuta despre procesul de vanzare, tehnici de negociere, sloganuri celebre: „Selling is essentially a trasference of feelings”.
 • Descoperi lumea fascinantă a banilor și rolul acestora „Money is always a tool. It will take you wherever you wish, but it will not replace you as the driver”. Tinerii vor discuta despre gestionarea banilor în mod eficient atât la nivel personal cât și la nivelul unei afaceri.

Toate temele de sus vor fi practicate în contexte de: Public Speaking, Debating, Making Presentations.

 

 

Perioadă și număr de locuri disponibile:

 

 • 20 – 25 aprilie 2019 (5 nopti), 36 locuri

 

Costul taberei pe serie de 5 nopți/participant:  1640 RON și include:

 

 • Cazare în camere spatioase și pensiune completă la standard de 3 stele în cadrul Ezio-Resort, Brasov
 • Toate cursurile și activitățile de pe durata taberei precum și materialele necesare
 • Drumetie la Canionul 7 scari
 • Excursie cu servirea prânzului în Brașov
 • Diplome și premii
 • Transport dus-întors

Înscrierea se înregistrează prin completarea formularului de înscriere și plata unui avans de minim 340 lei, diferența putând fi achitată integral sau în rate până la 1 aprilie 2019. Pentru retrageri (indiferent de motiv) care intervin dupa data de 30 martie 2019 se aplică o penalitate de 100% din sumele achitate până la acea dată.

Vă așteptăm cu drag!

Vezi aici Ofertă tabără Future Leaders 2019

Share the British Experience with English Teens Academy!

solicita-informatii-tabere
sau va rugam sa ne contactati la englezapentrucopii@ih.ro.