Tabara FUTURE LEADERS 2017

FUTURE LEADERS 2017

ENGLISH TEENS ACADEMY

English Teens Academy este divizia de cursuri pentru liceeni a celei mai prestigioase scoli de limbă engleză de afaceri, International House.

International House este o scoală cu tradiție de peste 50 ani in lume, iar în ultimii 10 ani în Romania, în domeniul cursurilor pentru copii și adolescenți a implementat cu succes atât cursuri extensive, cât și programe speciale pe perioada verii, tabere în Romania și în Anglia.

 

Incepand de anul acesta English Teens Academy, divizia pentru adolescenti a International House a dezvoltat in parteneriat cu IH Londra programul adresat liceenilor „Future Leaders”.

Tabara este un program deosebit de dezvoltare personala in limba engleza, cu profesori nativi. Pe langa limba engleza, dorim sa le asiguram adolescentilor si un nivel de cunostinte de cultura generala si abilitati de viata care sa ii ajute sa devina niste adulti mai frumosi, mai bogati intelectual si sufleteste si mai optimisti.

Într-un cadru natural deosebit, tinerii vor avea ocazia să cunoască diferite aspecte ale lumii profesionale, programul ajutându-i  pe studenți să își dezvolte abilități de critical thinking, problem-solving, teamworking and making a presentation, toate astea într-in mediu care să le stimuleze în permanentă creativitatea și spiritul inovator.

Proiectul este astfel conceput să stimuleze potențialul fiecărui participant oferindu-le acestora oportunitatea de a dezvolta  abilități utile pentru viitorul lor, abilități care vor sta la baza cerintelor programelor universitare și, nu în ultimul rând,  a angajatorilor.

 

Obiectivul programului nu este dezvoltarea limbii engleze însă el se desfasoară în limba engleză fiind condus de profesori vorbitori nativi, tinerii având astfel ocazia să culeagă roadele expunerii și folosirii acestei limbi într-un mediu autentic.

 

Pe parcursul săptămânii, tinerii vor:

 

  • Discuta despre modul în care să iți alegi o carieră
  • Invăța despre oameni de afaceri de succes,
  • Discuta despre rolul unui manager
  • Analiza ce face ca o idee să fie considerată nouă, inovativă, genială.
  • Invăța despre Marketing si Brands
  • Discuta despre procesul de vanzare, tehnici de negociere

Perioadă și numar de locuri disponibile:

 

  • 25 iunie – 1 iulie 2017 (6 nopti), 35 locuri

 

NU este inclus transportul la și de la pensiune!

solicita-informatii-tabere
sau va rugam sa ne contactati la englezapentrucopii@ih.ro.