Tabara de germana la Lindenberg

Taberele internationale in strainatate cu studierea unei limbi straine acolo unde este vorbita nativ, sunt calea cea mai directa, dar si placuta de a asimila si exersa o limba straina, de asemenea, reprezinta alegerea ideala pentru explorarea culturii unei tari. Varietatea si complexitatea cursurilor si activitatilor ii va surprinde placut pe copii, acestia beneficiind de baze materiale exceptionale chiar in incinta unor renumite colegii sau universitati.

Alegerile expertilor INTERNATIONAL HOUSE pentru vara anului 2015 sunt urmatoarele :

Tabara de germana la Lindenberg, pentru copii cu varsta intre 10 si 17 ani, in perioada 23 August – 05 Septembrie 2015 (14 zile).1

Lindernberg este o statiune aflata la 800 m deasupra nivelului marii, ascunsa in idilicul Westallgau – oras cu 12.000 de locuitori de la poalele Alpilor, la doar 30 de minute de Austria si Elvetia. Campusul care gazduieste tabara de limba germana este localizat chiar la marginea orasului, iar imprejurimile frumoase ofera studentilor un numar de destinatii atractive pentru excursii, cum ar fi : Lindau si Meersburg, Konstanz sau Munchen.
2
Cazarea copiilor se face in camera single, duble sau cu 3-4 paturi (renovate in 2005) cu baie proprie sau comuna.

Saptamanal, copiii beneficiaza de 25 sau 30 de lectii de limba germana, in clase internationale de 5-10 participanti, nivel A1-C2.

Programul complex de activitati educationale si distractive este cu atentie ales pentru fiecare categorie de varsta: Art & crafts, barbecue, baschet, volei, billiard, fotbal, inot, fusball, etc.

Minim doua excursii de jumatate de zi si una de o zi vor fi organizate pe perioada sederii in campus.

Costul taberei este de 1550 EUR + cval bilet de avion (390 euro) + aprox 200 EUR bani de buzunar. In cazul copiilor neinsotiti de un adult (grup mai mic de 7 copii), se achita o taxa de 50 GBP/copil. Tariful mentionat include: cazare cu pensiune completa, 25/30 de lectii saptamanal, toate programele educationale si excursiile conform programului, asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare), intampinare si transfer de la si la aeroportul Munchen sau Zurich, insotitor experimentat de grup din Romania, vorbitor de limba germana, pentru grup de minim 15 copii.

3

solicita-informatii-tabere