Despre noi

Susținem învățarea timpurie a copilului

Cu toții ne dorim de la cel mic să se bucure de învățare. Investim timp, emoții și bani în educația lui și urmărim cu interes rezultatele acestei investiții (note, joburi, satisfacție în viață). Însă, cum îl sprijinim cu adevărat pe copil în procesul de învățare?

Ne dorim să deținem secretul cel mai valoros: cum să facem din învățare un stil de viață pentru copiii noștri. Cum știm care e momentul propice să începem să construim acest stil?

Preocuparea pentru cât și cum învață copilul a ocupat mereu un spațiu considerabil în viața părinților. Lumina reflectorului s-a mutat treptat către implicarea părintelui în procesul educațional. Puțin înțeles greșit, deoarece a face teme cu copilul este, mai degrabă, munca suplimentară a profesorului.

Rolul părintelui este acela de a antrena copilul să învețe, de a-i trezi curiozitatea și a-l menține motivat. Iar aceste lucruri pot debuta indiferent de vârsta copilului sau materia învățată.

La English Kids Academy copiii învață mai mult decât limba engleză. Iar noi ne dorim ca și părinții să învețe alături de ei, deoarece părinți antrenați înseamnă copii performanți. 

Vom deschide cortina pentru a va împărtăși din culise secrete despre cum se dezvoltă creierul copilului mic, cum învață el o limbă străină, dar nu numai, și ce putem face pentru a-i cultiva plăcerea de învățare, încă de la cea mai fragedă vârstă. Ne dorim să devenim coautori în educația copilului tău!

Mai mult ca oricând, diversitatea activităților educaționale depășește capacitatea părinților de a ține pasul cu ele. Fiecare părinte trebuie să selecteze și să construiască un program de activități pentru propriul copil, iar asta nu e deloc ușor. Dar tot nu este de ajuns. Prezența părintelui în procesul de învățare poate face diferența?

Noi credem că da, iar pe acest blog, te vom ajuta să ințelegi de ce și cum.

LASĂ UN COMENTARIU

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Proiect dezvoltat de End Soft Design