Porțile deschise la English Kids Academy

Vino să ne cunoaștem! Te așteptăm să ne treci pragul, cu 3 sesiuni diferite în 3 centre diferite!


Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate


Încă de la cea mai fragedă vârstă, le arătăm copiilor că ENGLEZA ESTE DISTRACTIVĂ!  În English Kids Academy predăm #maimultdecatengleza pentru că ajutăm elevii să se dezvolte în același timp și CA OAMENI, astfel încât profesorul nu le va preda doar o limbă străină, ci și un set valoros de cunoștințe de viață transmis prin intermediul limbii engleze.

 

Deschidem porțile Celui mai bun centru de pregătire a copiilor pentru examenele Cambridge din țară și te invităm să:

  • Afli mai multe despre English Kids Academy (prezentare generală, prezentare segmentată pe categorii de vârstă și prezentarea administrativă cu ofertă și beneficii)
  • Cunoști o echipă de profesori entuziaști care ti-au pregătit numeroase jocuri si activităţi educative prin care încurajăm: creativitatea, gândirea critică, socializarea, lucrul în echipa și multe alte abilități, așa cum se întâmplă în mod normal la cursurile noastre din timpul anului școlar

Toate acestea în timp ce copiii participă la lecții demonstrative de limba engleză ce au la baza o metodă eficientă de învățare, dezvoltată de International House, creatorul standardelor de predare a limbii engleze în lume.

Programul Porților Deschise în toate cele trei sedii EKA din București este:

  • 3 septembrie, ora 18:00 – 20:00 în sediul nr.2 din Bulevardul Uverturii nr.49 (clădirea ING) sector 6, Bucureşti. Zona metrou Lujerului
  • 4 septembrie, ora 18:00 – 20:00 în sediul nr.3 din str. Postelnicului (la intersecția cu str. Clucerului), nr. 12, etajul 2, Sector 1. Zona Pieței Ion Mihalache
  • 10 septembrie, ora 18:00 – 20:00 în sediul nr.1 din Strada Lânăriei nr. 93 – 95, T-Center, etaj 1, sector 4, Bucureşti. Zona Tineretului, în spatele Liceului Șincai.

Acest eveniment este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ!


Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate


 

Detalii despre înscrieri și program poți solicita și pe email: englezapentrucopii@ih.ro sau la numerele de telefon: Militari – 0728 808 619; Mihalache și Tineretului – 0723 900 204.

Ne vedem la EKA! 😊

 

About Author

La EKA sărbătorim Ziua Copilului mai mult de o zi!

Anul acesta organizăm pentru tine și copilul tău un festival de învățare cu distracție în limba engleză, față în față la distanță!

Când: între 2 și 4 iunie, 17:45 – 19:45.

Ce ți-am pregătit: Programul vârf de lance al Yale University, RULER – pentru dezvoltarea inteligențelor emoționale și sociale ale copiilor și părinților, și multe în plus 😊

And, we`ve got a feeling: va fi cel mai simpatic festival online de Ziua Copilului!

Ballons Ballons Ballons

eka-fest


BALLONS-RIGHT
BALLONS-RIGHT
BALLONS-RIGHT
BALLONS-RIGHT
BALLONS-RIGHT

Ne vedem la EKA!

Locul unde sărbătorim copilul mai mult de o zi

și învățăm mai mult decât engleză. 😊

*Pentru înscriere, completează formularul adecvat vârstei copilului tău și vei primi cu 2 zile înainte programul personalizat EKA FEST 2020!

**Eveniment tip Porți Deschise pentru clienții noi.

Marți - 2 iunie

EKA FEST 7 – 10 ani

Sold out!

Miercuri - 3 iunie

EKA FEST 4 – 6 ani

Sold out!

Joi - 4 iunie

EKA FEST 11+ ani

Sold out!

Related posts