Playful English (4 – 7 ani)

Copiii care au început studiul limbii engleze la English Kids Academy în jurul vârstei de 4 ani și au parcurs cu regularitate cursurile noastre au obținut următoarele rezultate la examenele Cambridge desfășurate în 2017: peste 90% dintre elevii care au participat la examenele Starters, Movers sau Flyers au luat maximum de punctaj la proba de Speaking.

 

Cum se explică aceste rezultate formidabile ?

 

Metoda de a preda limba engleză pentru copii începători este complet diferită de predarea acelorași cunoștințe adulților începători. Arta de a îmbina jocul și activitățile interactive cu repetiția, cu memorarea, cu dobandirea de noi cunoștințe, face diferența între un curs de succes și un curs mediocru sau, în cel mai rău caz, un curs fără rezultate.

În această privință, pregătirea și calificarea profesorilor, dotarea materială a sălii de curs sau capacitatea de a extinde cursul în afara acesteia, reprezintă o altă componentă decisivă a metodei de a preda engleza pentru copii începători, de vârstă mică și medie.

Taberele naționale și internaționale de limbi străine organizate în țară sau în țările vorbitoare de limbă engleză, cu cadre didactice vorbitori nativi de limbă engleză, cu programe educaționale bine structurate atât în ceea ce privește activitățile recreativ-didactice de dezvoltare fizică, de cunoaștere a mediului înconjurator sau a frumuseților zonei, cât și în ceea ce privește programul de predare a limbii engleze, vor întregi suita opțiunilor de a exersa limba engleză pentru copii începători.

Oferta firmelor sau persoanelor care oferă extracurricular activități didactice de acest gen este destul de bogată, diversificată și atractivă. Ceea ce vă propunem noi, în plus, este o structură bine-închegată, un corp didactic format atât din profesori autohtoni, cât și din profesori vorbitori nativi de limbă engleză, toți având pregătire și calificări recunoscute oriunde în lume, o gamă variată de tabere și activități în afara sălii de curs, toate alcătuind o metodă complexă, integrată, pentru a face cât mai accesibilă engleza pentru copiii începători.

„PLAYFUL ENGLISH”

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COPII CU VÂRSTA ÎNTRE 4 ȘI 7 ANI

Învățarea unei limbi străine la vârsta preșcolară e o joacă de copil … iar noi chiar așa ne propunem să-i învățăm pe cei mici să folosească această limbă: JUCÂNDU-NE.

Principalele beneficii ale programului English Kids Academy pentru preșcolari s-au dovedit a fi:

  • însușirea cunoștințelor de limbă engleză într-un mod entuziast ș motivant, prin accesarea a numeroase instrumente specifice (manuale speciale, materiale creative, inclusiv video și audio);
  • întâlnirea unui mediu de învățare propice dezvoltării abilităților de comunicare și socializare;
  • dezvoltarea abilităților de lucru în echipă;
  • exersarea capacității de a avea încredere să se exprime în limba engleză;
  • explorarea unor situații concrete, menite să ofere posibilitatea de a comunica în limba engleză.

Playful english

Perioada desfășurării cursurilor: septembrie – iunie;

Frecventa: 2 ședințe săptămânal, câte 60 minute/sesiune, în total 64 ore;

Locul desfășurării cursurilor: București, zona Tineretului (0723 900204), Str. Lânăriei 93-95 sau zona Lujerului (0728 137442), Blv. Uverturii 49 sau zona Ion Mihalache (0733 108074), pe str. Postelnicului 12 (la intersecția cu str. Clucerului), etajul 2.

 

6 MOTIVE UNICE pentru care merită să alegi English Kids Academy pentru copilul tău!

 

solicita-informatii-cursuri-vara