6 MOTIVE UNICE pentru care merită să alegi English Kids Academy pentru copilul tău!

Cel mai bun centru de pregătire Cambridge de tip "Step-by-step"
  • 1Venim din Londra, existăm de 65 de ani în lume, de 16 ani în România şi îi ajutăm pe copii să vorbească limba engleză corect, fluent şi convingător!
  • 2100% rata promovare la examenele Cambridge între anii 2010-2017.
  • 3Peste 90% dintre elevii EKA au obţinut PUNCTAJE MAXIME la probele orale de la examenele Cambridge Young Learners numite Starters, Movers şi Flyers, examene specifice vârstelor cuprinse între 8-9, 10-11 şi respectiv 11-12 ani.
  • 4Suntem SINGURUL centru de pregătire a profesorilor din România pentru predarea limbii engleze copiilor şi adolescenţilor, oferind cursul de calificare la standard internaţional IHCTYL (IH Certificate in Teaching Young Learners and Teenagers), moderat de Cambridge English Language Assessment, University of Cambridge.
  • 5Suntem SINGURUL centru de limbi străine cu 11 puncte de excelenţă, din maxim 12, în inspecţia independentă de la Evaluation and Accreditation of Quality Language Services (EAQUALS), din Marea Britanie.
  • 6Suntem CEL MAI BUN centru de pregătire din România în anul 2017, premiu obținut în cadrul Preparation Centre Awards - competiție organizată de Cambridge Assessment English - la categoria “Step by Step”.

Pentru a afla cum putem să îţi ajutăm
şi copilul tău să obţină aceste
rezultate deosebite

şi să vorbească engleza corect,
fluent şi convingător,
SUNĂ ACUM LA 0723 900204
*apel cu tarif normal

O evaluare GRATUITĂ a copilului tău

Dacă nu ştii la ce nivel se află copilul tău, noi te programăm la o evaluare gratuită la unul din sediile noastre cel mai apropiat de casa ta (Tineretului, Militari sau Ion Mihalache).

Consultanţii noştri îţi pot explica de asemenea metodele londoneze de a motiva copilul să înveţe, te vor informa în legătură cu manierele de urmărire şi raportare a progresului făcut de copilul tău pe parcursului anului academic precum şi ocaziile pe care ţi le oferim de a cunoaşte pe viu metoda noastră de predare prin lecţii deschise şi participarea la anumite secvenţe din lecţiile predate.

VEZI AICI UN FRAGMENT DIN LECȚIILE NOASTRE:

Sună acum la 0723 900204
*apel cu tarif normal

pentru a afla cum îţi putem ajuta copilul să bifeze un capitol important din pregătirea sa pentru cariera de succes de mâine!

Dacă te întrebi care poate fi orarul copilului tău la cursul de engleză dorim să te informăm că grupele se formează omogen în funcţie de vârstele şi nivelul de cunoaştere a limbii engleze. Deşi nu putem garanta formarea unei grupe exact pe preferinţa ta de zile şi ore, îţi garantăm că facem tot efortul să ne apropiem cât se poate de mult de programul ideal pe care îl ai în vedere.

Cu cât ne suni mai din timp pentru a-ţi programa copilul la o evaluare a nivelulului de limbă cu atât plaja de opţiuni de program ca zile şi ore între care vei putea alege va fi mai largă.

ÎNSCRIERILE

se fac în limita locurilor disponibile

Întrucât locurile în English Kids Academy se ocupă încă din perioada verii, te rugăm să ne suni acum pentru a-ţi programa copilul la evaluarea nivelului de cunoaştere a limbii engleze şi o întâlnire de consiliere cu specialiştii English Kids Academy pentru a-ţi recomanda cel mai potrivit curs pentru particularităţile de vârstă dar şi de învăţare ale copilului tău.