International House București a lansat o platformă pentru dezvoltarea profesorilor de limba engleză din România

International House Bucureşti onorează spiritul de solidaritate dovedit în aceste vremuri dificile de International House World Organisation, ca reţea educaţională globală, oferind formare profesională gratuită profesorilor de limba engleză din România, dar şi profesorilor vorbitori de engleză care predau orice altă materie.

 

Începând cu luna aprilie 2020, asigurăm acces deschis, universal la sesiunile de training informal din seria Coffee@IHBucharest, transferate online, pe perioada pandemiei de covid-19, sub redenumirea de Cybercoffee@IHBucharest.

 

Susţinute de traineri cu solidă experienţă internaţională în formarea de profesori de engleză, seria de webinarii Cybercoffee@IHBucharest asigură sprijin şi îndrumare profesională indispensabile tuturor profesorilor nevoiţi să îşi adapteze rapid abilităţile pedagogice la predarea la distanţă, în mediul virtual.

Invităm profesorii de engleză să se alăture întâlnirilor noastre digitale ca:

  • să afle despre cele mai bune practici în predarea limbilor străine online
  • să elaboreze cele mai bune idei pentru învățarea electronică
  • să fie la curent cu cele mai noi instrumente, tehnici și metodología de predare

Înscrierea se poate face la adresa de email celta@ih.ro sau direct în site-ul nostru în pagina evenimentului: https://celtaromania.ro/index.php/event/coffee-ih-bucharest-online-trainings/.

 

Vezi aici scrisoarea deschisa IH București către Ministerul Educației și Cercetării.

Broșura trainingurilor din luna aprilie.

 

 

 

 

 

About Author

Related posts