Prindeți înscrierile pentru anul academic 2017-2018

Înscrieri-an-școlar-2017-2018

English Kids Academy a lansat campania de înscrieri pentru anul școlar 2017 – 2018, respectiv, pentru cursurile de limbă engleză pentru copii și adolescenți care încep din 25 septembrie 2017 și se incheie pe 15 iunie 2018.

International House (IH) este cunoscută în lume drept creatoarea standardelor predării limbii engleze, are peste 60 de ani de tradiție, iar din 2002 a devenit principalul furnizor de cursuri de limbi străine din România.

Știm că predarea limbii engleze pentru copii trebuie să fie diferită de predarea pentru adulți, de aceea, la English Kids Academy, divizia specială de engleză pentru copii a International House Bucharest, îi învățăm pe copii mai mult decât limba engleză, dezvoltăm abilități pentru întreaga viață!

Metoda de predare, îmbunătățită permanent, ține cont și de dezvoltarea copiilor ca OAMENI, de diferitele lor tipuri de inteligențe, conform Teoriei inteligențelor multiple a lui Howard Gardner, transmițându-le odată cu limba engleză și un set  valoros de cunoștințe și abilități de viață (creativitatea, lucrul în echipă, încrederea în sine, spiritul de leadeship, formarea respectului reciproc, compasiunea și ajutorarea altor semeni etc). Toate acestea sunt cultivate printr-o serie de programe de învățare a limbii engleze care îi vor face pe cei mici să îndrăgească învățarea limbii străine (cursuri, cluburi de film sau de conversație, dezbateri și tabere).

Cum se explică succesul celor peste 2200 de cursanți deja înscriși? (peste 90% din elevii noștri au obținut punctaj maxim la proba de „Speaking” din cadrul examenelor Cambridge)

 • Copiii învață cu plăcere (o echipă educațională calificată internațional se asigură de interactivitatea, atractivitatea și eficiența cursurilor pe fiecare categorie de vârstă);
 • Procesul de recrutare a profesorilor este unul extrem de serios și complex, începând cu testarea nivelului de limbă și continuând cu experiența, abilitățile și motivația candidaților;
 • Training-ul permanent și programele speciale de calificare ale profesorilor sunt unice în România. IH Bucharest este singurul centru de calificare a profesorilor pentru predarea limbii engleze copiilor (IHCYLT), curs moderat de Universitatea din Cambridge;
 • Numărul de copii în grupă nu depășește 10 cursanți;
 • Parteneriatul strâns pe care îl legăm cu părinții prin ateliere și conferințe (de ex. Atelierul „Cum îmi pot ajuta copilul în procesul de învățare”, Atelierul pentru tătici etc.).

 

Deschideți oportunitatea copilului dumneavoastră de a învăța să vorbească limba engleză fluent și eficient, alegând programul adecvat:

 • Sing & Play(alături de părinte, de la 6 luni la 2 ani);
 • Wiggle & Grow(de la 2 la 3 ani);
 • Laugh & Learn(de la 3 la 4 ani);
 • Playful English(de la 4 la 7 ani);
 • Happy English(de la 8 la 14 ani);
 • English for Teens(de la 15 la 18 ani).

 

Pentru detalii și înscriere: solicitați informații prin formularul online de mai jos sau scrieți direct la englezapentrucopii@ih.ro sau sunați la 0723 900 204, 0728 808 610 (zona Tineretului)/ 0728 808 619, 0728 137 442 (zona Lujerului)/ 0733 108 074 (zona Victoriei-Ion Mihalache).

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

solicita-informatii-cursuri-vara