Engleza pentru copiii incepatori

Copiii care au inceput studiul limbii engleze la English Kids Academy in jurul varstei de 4 ani si au parcurs cu regularitate cursurile noastre au obtinut urmatoarele rezultate la examenele Cambridge desfasurate in mai 2015:

88% dintre elevii care au participat la examenele Starters, Movers sau Flyers au luat maximum de punctaj la proba de Speaking.

Cum se explica aceste rezultate formidabile ?

Varsta cea mai potrivita pentru a incepe studiul unei limbi straine este intre 1 si 4 ani, cand, conform studiilor psihologice internationale, creierul este foarte receptiv, retine si distinge foarte usor tonalitati si nuante de pronuntie, asociaza si face usor conexiuni intre notiuni. Pentru mai multe detalii dintr-un astfel de studiu faceti click aici.

Metoda de a preda limba engleza pentru copii incepatori este complet diferita de predarea acelorasi cunostinte adultilor incepatori. Arta de a imbina jocul si activitatile interactive cu repetitia, cu memorarea, cu dobandirea de noi cunostinte, face diferenta intre un curs de succes si un curs mediocru, sau in cel mai rau caz, un curs fara rezultate.

In aceasta privinta, pregatirea si calificarea profesorilor, dotarea materiala a salii de curs, sau capacitatea de a extinde cursul in afara acesteia, reprezinta o alta componenta decisiva a metodei de a preda engleza pentru copii incepatori de varsta mica si medie.

Taberele nationale si internationale de limbi straine organizate in tara sau in tarile vorbitoare de limba engleza, cu cadre didactice vorbitori nativi de limba engleza, cu programe educationale bine structurate atat in ceea ce priveste activitatile recreativ-didactice de dezvoltare fizica, de cunoasterea mediului inconjurator sau a frumusetilor zonei, cat si in ceea ce priveste programul de predare a limbii engleze, vor intregi panoplia optiunilor de a exersa limba engleza pentru copii incepatori.

Oferta firmelor sau persoanelor care ofera extracurricular activitati didactice de acest gen este destul de bogata, diversificata si atractiva. Ceea ce va propunem noi, in plus, este o structura bine-inchegata, un corp didactic format atat din profesori autohtoni cat si din profesori vorbitori nativi de limba engleza,toti cu pregatire si calificari recunoscute oriunde in lume, o gama variata de tabere si activitati in afara salii de curs, toate alcatuind o metoda complexa, integrata, pentru a face cat mai accesibila engleza pentru copiii incepatori.