De ce EKA

Motto:

Se poate spune ca a preda engleza adultilor inseamna a pune accentul pe dezvoltarea cunostintelor lingvistice ale studentilor. In cazul claselor de copii insa, elevii se dezvolta in acelasi timp si CA OAMENI, asa incat profesorul nu le va preda doar o limba straina, ci si un set valoros de cunostinte de viata transmis prin intermediul limbii engleze.

De ce sa ne alegeti pe noi:

1. Venim din Londra, existăm de 65 de ani în lume, de 16 ani în România  şi îi ajutăm pe copii să vorbească limba engleză corect, fluent şi convingător!

2. 100% rata promovare la examenele Cambridge între anii 2010-2017

3. Peste 90% dintre elevii EKA au obţinut PUNCTAJE MAXIME la probele orale de la examenele Cambridge Young Learners numite Starters, Movers şi Flyers, examene specifice vârstelor cuprinse între 8-9, 10-11 şi respectiv 11-12 ani.

4.  Suntem SINGURUL centru de pregătire a profesorilor din România pentru predarea limbii engleze la copii şi adolescenţi oferind cursul de calificare la standard internaţional IHCTYL (IH Certificate in Teaching Young Learners and Teenagers), moderat de Cambridge English Language Assessment, University of Cambridge.

5.  Suntem SINGURUL centru de limbi străine cu 11 puncte de excelenţă, din maxim 12, în inspecţia independentă de la Evaluation and Accreditation of Quality Language Services (EAQUALS), din Marea Britanie.

6.  Suntem CEL MAI BUN centru de pregătire din România în anul 2017, premiu obținut în cadrul Preparation Centre Awards – competiție organizată de Cambridge Assessment English – la categoria “Step by Step”;

Copiii din English Kids Academy au răspuns unui chestionar în luna aprilie a acestui an:

  • 96% din elevi au răspuns că le place mult și foarte mult la EKA
  • 95% dintre copii au apreciat cursurile ca fiind foarte bune și excelente

 

Dimensiune analizată

English Kids Academy

Alte centre de limbi straine

Calificarea şi trainingul profesorilor special adresate predării englezei pentru şi către copii Profesorii noştri sunt calificaţi special să predea limba engleză la copiii cu vârstele între 4 şi 14 ani în programe de training susţinute de traineri englezi (Celta, Tefl, IHC, IHCYL).

În plus profesorii EKA se perfecţioneaza permanent prin trainingurile organizate în Bucureşti periodic cu cei mai talentaţi traineri din Marea Britanie:

  • Alex Tilbury –teacher trainer şi autor de manual
  • Pat Lodge, trainer şi inspector EAQUALS
  • Joanna Watson, trainer IHWO din Londra
  • Jeremy Hamer, autor de manuale de
  • predare a limbii engleze, trainer şi conferentiar
  • Simon Cox, teacher trainer de la IH

Newcastle

Profesorii nu au urmat cursuri formale de calificare pentru predarea englezei la copii.

Programele de pregătire permanentă sunt fie inexistente fie susţinute cu resurse interne sarace.

Supervizarea calificată a proceselor educaţionale Asigurarea calitaţii în English Kids Academy este realizată de către Alina Ganj, Director de Studii cu calificări formale de la University of Cambridge si IHWO din Londra

Majoritatea centrelor nu au un coordonator al cursurilor şi daca au, acesta nu are calificarea internaţionala
Inspecţii independente periodice din partea unor organizaţii de renume Profesorii, sistemele şi procesele educaţionale, procedurile şi metoda de predare sunt periodic evaluate şi apreciate de inspectorii IHWO (www.ihworld.org),  European Association for Quality Language Services (www.eaquals.org) si organisme de certificare ISO 9001 (www.iso.org).

În ultima inspecţie din partea EAQUALS, am primit 11 puncte de excelenţă din maxim 12.

Nu investesc si nu riscă evaluari din partea unor instituţii independente întrucât standardele pe care le aplică pot fi sub cele internaţionale recunoscute în domenii