Cursuri intensive 8-14 ani

Cursuri vara 8-14ani

Pe toată perioada vacanței de vară suntem alături de cei care doresc să nu piardă contactul cu limba engleză și chiar să obțină un salt în plus în dobândirea cunoștințelor de limba engleză.

Specialiștii în educație spun că după 4 săptămâni în care se pierde contactul cu noua limbă studiată se accentuează curba de uitare până la pierderea unor anumite noțiuni. De aceea e binecunoscut faptul că orice proces de învățare se bazează nu atât pe cantitatea de informație, ci mai ales pe frecvența expunerii la informație. Expunerea într-o manieră diferită, relaxată, la vocabularul acumulat în timpul anului școlar asigură așezarea acestuia în memoria de lungă durată.

Pentru că la English Kids Academy îi învățăm pe copii mai mult decât limba engleză, prin activitățile și temele alese cu grijă, cei mici vor reuși în cadrul fiecărui modul de vară să-și dezvolte și abilitățile de lucru în echipă, să-și antreneze creativitatea și imaginația, să învețe să se exprime clar și să-și întărească încrederea de sine.

Vă puteți rezerva un loc la modulele de una sau două săptămâni de curs intensiv care se vor desfașura pe toată perioada verii în centrele English Kids Academy.

O mulțime de activități și teme distractive, dar și recapitulative îi vor aștepta pe cei mici și mai mari.

Beneficiați acum de reducerea de 100 de lei aplicată înscrierilor trimise până la data de 10 mai sau de 50 de lei până la 20 iunie 2018.

 

My Dream City

25 iunie – 6 iulie

X

Copiii vor “călători” în diferite orașe și vor învăța despre cum să ajungă acolo, ce pot face în locul respectiv, se vor familiariza cu tradițiile, obiceiurile și muzica acelor locuri. Vor învăța vocabular și simbolurile de pe hartă, dar și structuri pe care să le foloseasca atunci când vorbesc despre o destinație. În final, își vor crea propriul oraș și îl vor prezenta. În cadrul acestui curs, copiii vor avea șansa să folosească limbajul descriptiv sau să învețe cum să ofere informații, pregătindu-se să fie mai încrezători într-o situație reală de comunicare.

solicita-informatii-tabere

The artist within me

9 – 20 iulie

X

Ce este arta? Ce întrebare bună. Este un amestec de stiluri, mișcări, ere, genuri și nu numai. Fiecare artist este unic și fiecare stil stârnește curiozitatea. În cadrul acestui curs, copiii se vor familiariza cu operele unor artiști cunoscuți (Matisse, Degas, Picasso etc) ce aparțin diferitelor mișcări artistice (Realism, Impresionism, Suprarealism), își vor descoperi propriul stil, vor experimenta combinând culorile calde cu cele reci și vor așterne pe pânză produsul imaginației lor. Totodată, vor avea șansa să reflecteze, să compare opere de artă folosind limbaj specific și să se descopere, într-un cadru ce le va dezvolta creativitatea.

solicita-informatii-tabere

When science sounds like magic

23 iulie – 3 august

X

Copiii sunt ființe incredibile, pline de surprize, nu-i așa? În aceste două săptămâni, ei vor identifica avantajele și dezavantajele unor invenții trecute sau recente și vor (re)inventa diferite obiecte pe care să le prezinte la finalul cursului. Uneori din mâinile lor ies adevărate minuni! În aceste lecții vor învăța și tehnici de brainstorming, dar și cum să ofere argumente în favoarea sau împotriva unei invenții.

solicita-informatii-tabere

Lego friends

6 – 17 august

X

Încurajându-i pe copii să se joace cu Lego le deschidem ochii spre o lume cu totul nouă, în care imaginația devine realitate. Folosind această metodă în clasă, îi ajutăm pe copii să genereze idei și le organizăm mintea, într-o manieră distractivă și plăcută. Astfel, în cadrul acestui curs, ei au ocazia să folosească limbajul descriptiv și să-și dezvolte abilitatea de a spune povești.

solicita-informatii-tabere

Where words fail, music speaks

20 – 31 august

X

Muzica stimulează creierul și contribuie la dezvoltarea fizică, socială, intelectuală și spirituală a oamenilor. Având ca punct de plecare muzica, în cadrul acestor lecții, copiii se vor familiariza cu diferite culturi, își vor face propriul videoclip folosind instrumente muzicale pe care le creează ei pentru a asigura fundalul muzical și vor (re)scrie versuri dându-le o notă personală. Totodată, vor deprinde tehnici de memorare și învățare eficientă, punându-și, în tot acest timp, creativitatea la lucru.

solicita-informatii-tabere

Games time ! Play time!

3 – 7 septembrie

X

Jocurile reprezintă maniera prin care atenția copiilor este captată necondiționat. Timp de o săptămână, copiii vor profita cât se poate de mult, de tot ceea ce oferă jocurile, vor învăța vocabular nou și se vor distra realizând propriile jocuri și reguli. De asemenea, vor exersa maniere eficiente de a da instrucțiuni și își vor dezvolta și abilitățile kinestezice, învățarea fiind facilitată de mișcare.

solicita-informatii-tabere