Cursul “Emoție și prezență cu impact în Public speaking”

 

A vorbi în fața unui public nu e deloc ușor. Se presupune că știm foarte clar ceea ce vrem să spunem, că vrem cu adevărat să spunem și să fim ascultați, împărtășind lumii perspectiva noastră onestă asupra temei discursului, și se mai presupune că avem capacitatea de a fi calmi într-o astfel de situație și de a gestiona tracul și emoțiile, care de cele mai multe ori ne copleșesc când urcăm pe scenă, luându-ne prin surprindere.

Atelierul își propune să contribuie la transformarea acestor presupuneri în realitate prin exerciții practice și jocuri relaxante inspirate din antrenamentul fizic, psihic și emoțional al actorului profesionist, și să-i ajute pe cei pasionați de public speaking, și nu numai pe ei, să își expună opiniile în fața unui grup de oameni într-un mod cât mai autentic, mai personal și mai convingător.

Atelierul care va fi susținut în limba română se adresează copiilor, cu vârsta de 9 – 12 ani, interesați de public speaking, cât și celor dornici să-și dezvolte în mod armonios abilitățile de comunicare, încrederea în sine și capacitatea de a se împrieteni cu propriile emoții și de a le folosi într-un mod constructiv.

Gazda evenimentului:
Cristina Flutur este actriță de film și teatru. După absolvirea Facultății de Litere, secția Română-Engleză, a Universității ‘Al.I.Cuza’ din Iași, urmează cursurile Facultății de Litere, secția actorie, a Universității ‘Babeș-Bolyai’ din Cluj-Napoca. In perioada 2004-2013 face parte din trupa Teatrului Național ‘Radu Stanca’ din Sibiu, unde lucrează cu renumiți regizori români și străini la piese din repertoriul clasic și modern, pe care le joacă și pe scene internaționale în cadrul diferitelor turnee. Pentru activitatea ei în teatru primește în 2010 Diploma de Excelență pentru promovarea patrimoniului cultural sibian. În 2012 își face debutul în cinema, primind Premiul Palme d’Or pentru Interpretare Feminină la Festivalul de Film de la Cannes pentru rolul Alina din filmul “După dealuri” (regie: Cristian Mungiu), iar în 2018 e nominalizată la premiile Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru filmul “Hawaii”. Joacă în proiecte de film atât în țară, cât și în afară, iar în teatru poate fi văzută pe scena Teatrului Metropolis din București.

Perioada: 19 ianuarie 2019, la English Kids Academy Tineretului
Durata: o ședință de 2 ore și jumate (cu o pauză de 15 minute)
Cost: 100 lei / ședință

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa englezapentrucopii@ih.ro.  Cursul se va ține pentru minim 10 copii înscriși.