Cursuri intensive 4-7 ani
Cursuri vara 4-7ani
Investește în educația copilului tău și în timpul vacanței!
Oferă-i unul dintre cursurile intensive de engleză care vor avea loc pe perioada verii în centrele English Kids Academy.
Specialiștii în educație spun că după 4 săptămâni în care se pierde contactul cu noua limbă studiată se accentuează curba de uitare până la pierderea unor anumite noțiuni. De aceea, e binecunoscut faptul că orice proces de învățare se bazează nu atât pe cantitatea de informație ci mai ales pe frecvența expunerii la informație. Expunerea într-o manieră diferită, relaxată, la vocabularul acumulat în timpul anului școlar asigură așezarea acestuia în memoria de lungă durată.
Pentru că la English Kids Academy îi învățăm pe copii mai mult decât limba engleză, prin activitățile și temele alese cu grijă, cei mici vor reuși în cadrul fiecărui modul de vară să-și dezvolte și abilitățile de lucru în echipă, să-și antreneze creativitatea și imaginația, să învețe să se exprime clar și să-și întărească încrederea de sine.
Beneficiați acum de reducerea de 100 de lei aplicată înscrierilor trimise până la data de 10 mai sau de 50 de lei până la 20 iunie 2018!

 

My Dream City

25 iunie – 6 iulie

X

Copiii vor “călători” în diferite orașe și vor învăța despre cum să ajungă acolo, ce pot face în locul respectiv, se vor familiariza cu tradițiile, obiceiurile și muzica acelor locuri. Vor învăța vocabular și simbolurile de pe hartă, dar și structuri pe care să le foloseasca atunci când vorbesc despre o destinație. În final, își vor crea propriul oraș și îl vor prezenta. În cadrul acestui curs, copiii vor avea șansa să folosească limbajul descriptiv sau să învețe cum să ofere informații, pregătindu-se să fie mai încrezători într-o situație reală de comunicare.

solicita-informatii-tabere

The artist within me

9 – 20 iulie

X

Ce este arta? Ce întrebare bună. Este un amestec de stiluri, mișcări, ere, genuri și nu numai. Fiecare artist este unic și fiecare stil stârnește curiozitatea. În cadrul acestui curs, copiii se vor familiariza cu operele unor artiști cunoscuți (Matisse, Degas, Picasso etc) ce aparțin diferitelor mișcări artistice (Realism, Impresionism, Suprarealism), își vor descoperi propriul stil, vor experimenta combinând culorile calde cu cele reci și vor așterne pe pânză produsul imaginației lor. Totodată, vor avea șansa să se descopere și să vorbească despre preferințele personale, într-un cadru ce le va dezvolta creativitatea.

solicita-informatii-tabere

When science sounds like magic

23 iulie – 3 august

X

Copiii sunt ființe incredibile, pline de surprize, nu-i așa? În aceste două săptămâni, ei vor identifica avantajele și dezavantajele unor invenții trecute sau recente și vor (re)inventa diferite obiecte pe care să le prezinte la finalul cursului. Uneori din mâinile lor ies adevărate minuni! În aceste lecții vor învăța și tehnici de brainstorming, dar și cum să ofere argumente în favoarea sau împotriva unei invenții.

solicita-informatii-tabere

Cartoons and films teach you English

6 – 17 august

X

Lumea filmelor și a desenelor animate a fost mereu una perfectă pentru copii. În lecțiile din cadrul acestui modul, ei vor participa la activități înainte/ în timpul/ după vizionarea unei secvențe de film sau desen animat, vor descoperi funcțiile limbajului, vor vorbi despre personajele preferate și chiar vor juca rolurile acestora. Vor exersa cum să intre mai bine în pielea unui personaj și își vor dezvolta curajul de a apărea în fața publicului, având ca modele personajele pe care le admiră.

solicita-informatii-tabere

Music makes the world go round

20 – 31 august

X

Muzica are un rol esențial în educarea copiilor și îi ajută să își exprime sentimentele și ideile cu ajutorul sunetelor. Cei mici vor descoperi diferite ritmuri care le stimulează creierul și care contribuie la dezvoltarea fizică, socială, intelectuală și spirituală a oamenilor. Prin cântece, jocuri, instrumente muzicale și acțiuni asociate, învățăm engleza fără să ne dăm seama și pentru toată viața. Mai mult decât atât, în cadrul lecțiilor, copiii își vor dezvolta și abilitățile de asociere și cele kinestezice, procesul de învățare fiind încurajat prin mișcare. Și nu-i așa că muzica și dansul sunt maniere extraordinare de învățare a limbii engleze?

solicita-informatii-tabere

Games time ! Play time!

3 – 7 septembrie

X

Jocurile reprezintă maniera prin care atenția copiilor este captată necondiționat. Timp de o săptămână, copiii vor profita cât se poate de mult de tot ceea ce oferă jocurile, vor învăța vocabular nou și se vor distra realizând propriile jocuri și reguli. De asemenea, vor exersa maniere eficiente de a da instrucțiuni și își vor dezvolta și abilitățile kinestezice, învățarea fiind facilitată de mișcare.

solicita-informatii-tabere