Conferințele Eka

eka-pnged
ETA-logo-PNGed
no1-in-language-pnged
În ceea ce ne privește, ne preocupă continuu să vă oferim instrumente pentru dezvoltarea cât mai armonioasă a copiilor și adolescenților.

De aceea am creat un nou concept special: #conferințeleEKA.
Este vorba despre o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la îmbunătățirea relațiilor părinți – copii, totodată dorind să atragem atenția asupra unor probleme reale cu care se confruntă noile generații de copii și adolescenți.
În cadrul acestor conferințe, invitați vor fi experți în domenii asociate creșterii și educației copiilor.

ddd

Conferințe 2019

img

Newsletter

img

Conferințele viitoare:

img

Căutăm 100 de tați implicați în educația copiilor lor!

De Ziua Taților vă invităm la un eveniment care celebrează paternitatea, recunoscând și apreciind rolul și contribuția taților la viața de familie și în creșterea copiilor.

În Evul Mediu celebrarea paternității se sărbătorea pe 19 martie, de Ziua Sfântului Iosif, numită de creștini Nutritor Domini. Sărbătoarea a fost adusă în America de către spanioli și portughezi.

Ziua Taților a fost sărbătorită oficial, pentru prima dată în România, în data de 9 mai 2010 iar de atunci se sărbătorește în fiecare an în a doua duminică a lunii mai.

Fiecare copil are nevoie atât de tatăl cât și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios. În etapele primare, atât tatăl și mama rămân responsabili pentru luarea unor decizii importante legate de educație și de creștere a copilului.

Aniversarea Zilei Taților oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima dragostea și respectul pentru părinții lor, un sentiment care are ca țel consolidarea relației tată-copil și, în consecință, în dezvoltarea emoțională a fiecărui copil.

Accesul la eveniment costă 60 RON, iar pentru clienţii EKA şi IH, accesul este GRATUIT.

FORMULAR PENTRU REZERVAREA LOCULUI LA “ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ TAȚI”

(Pentru rezervare, stocarea datelor este obligatorie !)

Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate

Conferințele trecute:

img
5 aprilie 2019

Creierul meu și inteligența emoțională a copiilor noștri – partea a 2-a

Informațiile fundamentale despre creierul copilului meu 5 abilități cheie de dezvoltat pentru sănătatea fizică, emoțională și socială 5 exerciții practice pentru creierul meu…..

 

Read More

15 martie 2019

Creierul meu și inteligența emoțională a copiilor noștri

Informațiile fundamentale despre creierul copilului meu 5 abilități cheie de dezvoltat pentru sănătatea fizică, emoțională și socială 5 exerciții practice pentru creierul meu…..

 

Read More

18 ianuarie 2019

Reușita copilului meu adolescent

n primii ani de viață ai copilului suntem lângă ei fără încetare, având grijă să simtă toată implicarea și tot atașamentul nostru. Zi și noapte le veghem somnul, alimentația, interacțiunile, în general, dezvoltarea ……

Read More