Concursul de Public Speaking “The Fresh Voice of EKA” ediția a IV-a 2019

 

În cele 14 săptămâni de curs care au trecut până acum am reușit să parcugem tot ce ne-am propus la limba engleză și chiar mai mult decât atât. În fiecare an academic, alegem activitățile folosite în predare și subiectele abordate în așa fel încât să-i ajutăm pe copii să-și dezvolte și alte abilități necesare pentru viață: gândire critică, colaborare și lucru în echipă, comunicare eficientă sau chiar abilități de autocunoaștere și de gestionare a timpului la studenții mai mari.

 

De asemenea, folosim prilejul temei anului să-i provocam pe studenți să se întreacă pe ei înșiși și să-și găsescă zonele de talent. O bună oportunitate să facă acest lucru este și în acest an cea de-a patra ediție a concursului “The Fresh Voice of EKA”– Concurs de vorbire în public în limba engleza. Acesta este un proiect care se adresează cursanților noștri care au nivel minim de engleză Flyers.

 

Date importante ale proiectului:

 

  • Până la data de 20 Februarie 2019 – copiii își scriu un discurs de maxim 3 minute cu tema “A positive attitude can really make dreams come true”. Îi încurajăm pe copii să se consulte cu profesorii noștri de engleză care le vor oferi tot suportul lor. Până la data de 20 februarie vă rugăm să vă anunțați participarea pe email asistenteka@ih.ro.

 

  • În zilele de 28 februarie la Tineretului și 1 martie la Lujerului, în fața juriului, vor avea loc preselecțiile pe toate cele 5 categorii de nivel (Flyers, KET, PET, FCE si CAE). Studenții noștri din Centrul Ion Mihalache se pot înscrie la oricare din cele două sesiuni. Vor fi selectate pentru etapa finală cele mai bune 3 discursuri pe fiecare nivel. Criteriile de selecție vor fi următoarele: Expression and Delivery, Make an impact from the start!, Verbal skills, Non-verbal skills, Confidence and style, Reasoning and Evidence, Organisation and Prioritisation.

 

  • 16 martie 2019 este data marelui eveniment “The Fresh Voice of English Kids Academy”; în prezența unui juriu format din personalități, copiii selectați își vor susține discursurile. Cea mai bună susținere a fiecărei categorii va beneficia de:

 

o Trofeu și premiu de 100 euro

o Mediatizare prin intermediul comunicatelor de presă

o Alte premii oferite de către sponsorii evenimentului

 

Vă mulțumim și îi așteptăm pe cei mici alături de noi la cât mai multe antrenamente de dezvoltare personală. Pentru că la English Kids Academy predăm #maimultdecâtengleză!