Concursul de Public Speaking “The Fresh Voice of EKA”

The Fresh voice of EKA 2017

 

La English Kids Academy îi învățăm pe copii mai mult decât limba engleză. Le transmitem și un set valoros de cunoștințe pentru întreaga viață. Dorim să le oferim copiilor contexte diferite în care să exerseze limba engleză, dar în același timp să-și dezvolte spiritul de colaborare, abilitățile de vorbit în public și nu numai.

 

Așa s-a născut în 2016 și proiectul The Fresh Voice of EKA, concursul de Public Speaking pentru cursanții noștri.

 

Fiind un concurs vor exista câștigători, dar cu toate acestea, punem cu toții accentul pe plăcerea de a încerca și a participa conduși de motto-ul Sanyei Richards Ross (participantă la Jocurile Olimpice):

 

“Failure I can live with. Not trying is what I can’t handle”.

 

Pentru că mai important decât orice premiu pus în joc este experiența pe care copilul o trăiește și contribuția experienței la stima sa de sine, dorim să le transmitem copiilor că fiecare oportunitate de a-și exersa anumite abilități nu va însemna decât un pas în a deveni din ce în ce mai buni.

 

Ediția a II-a, din 2017 a concursului The Fresh Voice of EKA s-a desfășurat în luna martie și toți copiii participanți au putut beneficia de un curs de pregătire cu domnul Sorin Faur – psiholog și trainer certificat, specialist în dezvoltare personală și cognitivă și fondator Mentalio.

 

Felicitări încă o dată tuturor participanților!