Clubul de teatru în limba engleză

theatre-club1Începând cu luna Decembrie 2016, English Kids Academy vă invită la Clubul de teatru în limba engleză. Cursul care se va desfăsura sâmbăta de la 10.00 la 12.00 se adresează copiilor cu vârsta între 10 si 13 ani și nivel minim de engleză Movers care doresc să-și folosească spontaneitatea și creativitatea, să învețe să își exprime opiniile în mod liber și fără teama de a fi judecați, în același timp arătând respect pentru individualitatea celorlalți.

 

În cadrul cursului, copiii se vor întâlni cu:

  • Jocuri de improvizație și teatru care vizează: energizarea, concentrarea, orientarea, complicitatea, spontaneitatea, coordonarea, încrederea, asocierea, imaginația
  • Studiul modalităților de exprimare lingvistice și corporale, tehnici de respirație și vorbire
  • Studiu unor personaje și punerea în scena a unor texte în limba engleză (scenete, povești, piese de teatru)

 

Cursul va fi susținut de o actrită cu experiență scenică în teatrul independent și, totodată, absolventă a facultății de limbi străine, cu experiență de lucru în mediul britanic și în predarea limbilor străine la adulți și copii (inclusiv în IH).

Pentru detalii și înscriere vă asteptăm să ne sunați la 0723 900204 sau 0733 108074 sau să ne scrieți la englezapentrucopii@ih.ro. Numărul de locuri este limitat la 12 iar ocuparea acestora se va face în ordinea primirii formularului de înscriere.