Aventura si istorie in Marea Britanie – Bromsgrove School Birmingham
  1. Aventura si istorie in Marea Britanie – Bromsgrove School Birmingham, pentru copii cu varsta intre 8 si 17 ani, in perioada 15 – 29 Iulie 2014.

Bromsgrove School are o indelungata traditie a educatiei la standarde inalte si se afla in top 10 a celor mai bune scoli internat mixte, conformpic1 Best Schools Guide. Dintre facilitatile scolii enumeram: sala de fitness moderna, studio pentru dans, sala de sport si terenuri pentru baschet, badminton, tenis, netball, squash, piscina, spatii comune, sala de mese, capela, biblioteca cu sali de lectura si sali cu calculatoare.

Cazarea este organizata in campus, in 10 resedinte dispuse in jurul cladirii principale a scolii, cu camere single, duble, triple sau cu 4 paturi, bai comune si dusuri la fiecare etaj, fetele si baietii locuind pe etaje separate. Fiecare cladire detine bucatarie comuna, camera comuna unde elevii pot socializa in pause, dar si un telefon cu cartela. Scoala ofera serviciu de spalatorie pentru lenjerie, saptamanal.

Siguranta elevilor este esentiala, oferindu-se un mediu in deplina siguranta. Personalul este dedicat, calificat, experimentat.pic2 Un membru al staff-ului este distribuit la 10 copii, concentrandu-si astfel atentia asupra nevoilor individuale ale fiecaruia.  Membrii scolii Bromsgrove supravegheaza elevii 24 ore din 24, indiferent ca elevii sunt in camere, la  activitati sau relaxandu-se in timpul liber.

Lectiile de engleza sustinute de International House Bristol sunt stimulante si variate, centrul fiind renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali care doresc sa isi continue educatia in liceul britanic. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multi-nationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 14 elevi. Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc Certificatul Scolii Internationale de Vara Bromsgrove si un raport de evaluare.

pic3Excursiile ( Oxford, Londra, Bath, Drayton Manor Theme Park, Black Country Living Museum sau Warwick/Stratford), activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, completeaza programul copiilor participanti care, cu siguranta, se vor desparti cu greu de aceste locuri.

Costul taberei este de 1650 GBP + cval bilet de avion Londra (385 euro) + cel mult 150 GBP bani de buzunar. Numarul de locuri este limitat la 10 8 locuri ramase disponibile la 16 ianuarie 2014. Grupul de 10 copii fi insotit permanent de catre un reprezentant al English Kids Academy.

solicita-informatii-tabere