Aventura si cunoastere in Marea Britanie – Colegiul Clifton

PROGRAME INTERNATIONALE DE VARA 2016

Taberele internationale in strainatate cu studierea unei limbi straine acolo unde este vorbita nativ, sunt calea cea mai directa, dar si placuta de a asimila si exersa o limba straina, de asemenea, reprezinta alegerea ideala pentru explorarea culturii unei tari. Varietatea si complexitatea cursurilor si activitatilor ii va surprinde placut pe copii, acestia beneficiind de baze materiale exceptionale chiar in incinta unor renumite colegii sau universitati.

Alegerea expertilor INTERNATIONAL HOUSE pentru vara anului 2016 este urmatoarea:

1Aventura si cunoastere in Marea Britanie – Colegiul Clifton, pentru copii cu varsta intre 8 si 17 ani, in perioada 19 Iul – 02 Aug 2016.

Colegiul Clifton, una dintre cele mai prestigioase scoli de tip internat din Anglia, reuneste in fiecare vara peste 430 de elevi internationali din peste 15 tari. Campusul ofera conditii educationale si recreative exceptionale. Cursurile de limba engleza sunt sustinute de experti ai International House Bristol si sunt organizate in sali de clasa cu tehnologie moderna, iar activitatile din campus se desfasoara pe intinse terenuri de joaca, de fotbal sau tenis, la sala de sport sau la piscina. Un aspect inedit al acestui program este acela legat de organizarea cu grupurile de studenti de 8-12 ani a unor serii de activitati comune cu elevi britanici, oferind astfel ocazia celor mici sa « experimenteze » cu adevarat stilul de invatamant britanic.

Cazarea studentilor se face in campus, in functie de sex si varsta, in camere standard cu mai multe paturi si bai comune (tip boarding).

Supravegherea copiilor este asigurata 24 de ore din 24 iar accesul la email si internet este monitorizat.

Excursiile (Oxford, Londra, Bath, Portsmouth, Cardiff, Wells), activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, completeaza programul copiilor participanti care, cu siguranta, se vor desparti cu greu de aceste locuri.

Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc Certificatul de absolvire acreditat de British Council si un raport de evaluare.

Costul taberei este de 1650 GBP + cval bilet de avion Londra (395 euro) + aprox 150 GBP bani de buzunar. Tariful mentionat include: cazare cu pensiune completa, 12/15 ore de curs saptamanal, toate programele educationale si excursiile conform programului, asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare), intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra, insotitor experimentat de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 copii.

Primul pas pentru blocarea locului consta in completarea Formularului de inscriere tabara Clifton College.
Odata ce acesta va sosi pe email, ne vom ocupa de pregatirea documentelor (contract si facturi de avans) conform datelor furnizate si astfel a finalizarii inscrierii.

Avansul pentru tabara este in valoare de 600 GBP, iar depozitul pentru biletul de avion de 100 EUR, se achita odata cu inscrierea si blocarea locului.

Plata integrala trebuie facuta pana la data de 31 mai 2016.

Plata se poate face şi în LEI, la cursul de schimb BNR din data plăţii, plus 2% coeficient de risc valutar, sau în EUR, la cursul de conversie: cumparare EUR, vanzare GBP al băncii Raiffeisen din ziua de luni a săptămanii în care se efectuează plata.

2

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la telefon 0723 900 204 sau pe email la englezapentrucopii@ih.ro

 Share the British Experience with English Kids Academy!

 
solicita-informatii-tabere