Termeni și condiții
  1. DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA MARCILOR SI CONTINUTULUI SITE-ULUI

English Kids Academy este o marcă înregistrată, proprietate a IHB Language Training Center SRL. Site-ul englezacopii.ro este proprietatea Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine, înreg. la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti cu Certificat nr. 6 din 26.01.2012 si CIF 29707051. Adresa de corespondență : Strada Lânăriei nr. 93-95, T-Center, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Conținutul și design-ul englezacopii.ro sunt proprietatea Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și alte drepturi conexe.

În situația în care considerați că un anumit conținut din site-ul englezacopii.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală sau alte drepturi personale, vă rugăm să ne sesizați la englezapentrucopii@ih.ro pentru a investiga acest aspect și a acționa în conformitate cu legislatia în vigoare.

Niciun conținut aflat pe englezacopii.ro nu poate fi folosit, copiat, reprodus sau distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine.

Asociația EKA – Educație pentru liderii de mâine își rezervă dreptul ca oricând să modifice, să adauge sau să elimine părți din conținutul aflat pe englezacopii.ro.

  1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR

Prin completarea formularelor de înregistrare online, vizitatorii site-ului englezacopii.ro sunt de acord ca datele personale pe care le completează să intre în baza de date a Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine și să primească mesaje cu privire la proiecte, cursuri, servicii, campanii promoționale, concursuri sau orice alte acțiuni ale asociației.

Asociația EKA – Educație pentru liderii de mâine prelucrează datele cu caracter personal furnizate prin intermediul formularelor din cadrul englezacopii.ro conform cerințelor:

–  Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată,

Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice

– DECIZIEI nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Protecția datelor colectate de la dumneavoastră este o prioritate pentru Asociația EKA – Educație pentru liderii de mâine . Asociația nu va oferi datele dumneavoastră unor terți fără a vă cere consimțământul în prealabil.

  1. SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Utilizatorii site-ului englezacopii.ro pot trimite întrebări, sugestii, sesizări și reclamatii cu privire la conţinutul şi formatul site-ului englezacopii.ro pe adresa de email englezapentrucopii@ih.ro sau ne pot contacta telefonic la 0723 900204.

ANPC

© 2010 - 2018 English Kids Academy, All rights reserved