De ce EKA

Motto:

Se poate spune ca a preda engleza adultilor inseamna a pune accentul pe dezvoltarea cunostintelor lingvistice ale studentilor. In cazul claselor de copii insa, elevii se dezvolta in acelasi timp si CA OAMENI, asa incat profesorul nu le va preda doar o limba straina, ci si un set valoros de cunostinte de viata transmis prin intermediul limbii engleze.

De ce sa ne alegeti pe noi:

1. Profesori romani si nativi cu calificari internationale pentru predarea limbii engleze – Celta, Toefl, IHC, IHCYL – si inspectati anual de catre evaluatori independenti ai unor organizatii precum IHWO, EAQUALS

2. Testarea gratuita a nivelului de cunostinta inainte de plasarea in grupe

3. Doua sesiuni gratuite inainte de inscriere si plata

Dimensiune analizată

English Kids Academy

Alte centre de limbi straine

Calificarea şi trainingul profesorilor special adresate predării englezei pentru şi către copii Profesorii noştri sunt calificaţi special să predea limba engleză la copiii cu vârstele între 4 şi 14 ani în programe de training susţinute de traineri englezi (Celta, Tefl, IHC, IHCYL).

În plus profesorii EKA se perfecţioneaza permanent prin trainingurile organizate în Bucureşti periodic cu cei mai talentaţi traineri din Marea Britanie:

  • Alex Tilbury –teacher trainer şi autor de manual
  • Pat Lodge, trainer şi inspector EAQUALS
  • Joanna Watson, trainer IHWO din Londra
  • Jeremy Hamer, autor de manuale de
  • predare a limbii engleze, trainer şi conferentiar
  • Simon Cox, teacher trainer de la IH

Newcastle

Profesorii nu au urmat cursuri formale de calificare pentru predarea englezei la copii.

Programele de pregătire permanentă sunt fie inexistente fie susţinute cu resurse interne sarace.

Supervizarea calificată a proceselor educaţionale Asigurarea calitaţii în English Kids Academy este realizată de către Alina Ganj, Director de Studii cu calificări formale de la University of Cambridge si IHWO din Londra

Majoritatea centrelor nu au un coordonator al cursurilor şi daca au, acesta nu are calificarea internaţionala
Inspecţii independente periodice din partea unor organizaţii de renume Profesorii, sistemele şi procesele educaţionale, procedurile şi metoda de predare sunt periodic evaluate şi apreciate de inspectorii IHWO (www.ihworld.org),  European Association for Quality Language Services (www.eaquals.org) si organisme de certificare ISO 9001 (www.iso.org).

În ultima inspecţie din partea EAQUALS, am primit doua puncte de excelenţă la capitolele Programul intern de calificare şi pregătire permanentă a profesorilor şi Procesele de asigurare a calităţii.

Nu investesc si nu riscă evaluari din partea unor instituţii independente întrucât standardele pe care le aplică pot fi sub cele internaţionale recunoscute în domenii
© 2010 - 2018 English Kids Academy, All rights reserved